Naša priča

 

Upotreba parfema u kozmetičke svrhe seže stoljećima unazad. Mirisati dobro jedan je od glavnih kozmetičkih ciljeva u našem društvu, a s hiljadama dostupnih parfema postalo je i važna metoda samoizražavanja i individualnosti. MAD Parfumeur i naši proizvodi prisutani su na svjetskom tržištu već više od 20 godina. Održavajući visoku kvalitetu proizvoda i pružajući besprijekornu uslugu našim klijentima, MAD Parfumeur je doživio ekspanziju i zadobio priznanje i povjerenje naših kupaca.

Raspon MAD Parfumeur proizvoda je širok te uključuje muške i ženske Selective parfeme, niche pareme, kolonjske vode, parfeme za automobile i parfeme za prostorije.

Ponosimo se vrhunskom kvalitetom naših proizvoda i zanimljivim mirisnim notama, od osvježavajućih, cvijetnih, drvenastih, začinjenih i orijentalnih, koji su idealni za svakodnevnu upotrebu, ali i za specijalne trenutke u kojima se želite osjećati posebno.

Naša misija

Biti društvo koje svojim klijentima nudi proizvode sa izuzetno dobrim omjerom cijene i kvalitete razumijevajući njihove potrebe i očekivanja te cijeni zadovoljstvo kupaca.

Naša vizija

Biti tržišni lider u Bosni i Hercegovini i regiji Balkana za parfeme i parfemske proizvode odlične kvalitete po pristupačnim cijenama.

“MIRIS JE POTPIS TIJELA.”